“Ант-Мен и Осата: Квантомания “Ант-Мен и Осата: Квантомания - фентъзи от

...
“Ант-Мен и Осата: Квантомания “Ант-Мен и Осата: Квантомания - фентъзи от
Коментари Харесай

Какво ни дебне от кината през 2023 г.? frognews.bg

“Ант-Мен и Осата: Квантомания ”

 

“Ант-Мен и Осата: Квантомания ” - фентъзи от вселената на Марвел ”, което ще притегли феновете на този род, които от години наблюдават приключенията на “Отмъстителите ”. Режисьор е Пейтън Рийд, сюжетът е на Джеф Ловнес. В основната роля още веднъж ще забележим Пол Ръд. Това ще е началото на Пета фаза на “Марвел Синематик юнивърс ” и старта на “Мултивселенската сага. 

 

Премиерата е на 17 февруари.

 



“Пазителите на галактиката: Трета част ”

 

Още един филм от вселената на “Марвел ” ще тръгне по кината тази година - третият филм за “Пазителите на галактиката ”. В него Питър Куил се пробва да се възвърне, откакто загуби бедния остарял Гамора в края на Endgame. Според слуховете този филм ще е малко по-тежък от предходните два и ще е самобитен край на поредицата.

Премиерата на кино лентата в Съединени американски щати е на 5 май. 

 



Спайдър-Мен: През Спайди-вселената

Впечатляващата анимация от вселената на " Марвел " е нещо, което ще закове пред екраните и дребни, и огромни. Филмът, който съчетава в себе си разнообразни стилове анимация е вторият от тази поредност. 

Това е второто пътешестване с Майлс Моралес и се чака то да се концентрира върху неговия интерес към Гуен Стейси. Част от насладата на първия филм обаче беше главозамайващата автентичност и многото, доста изненади, които имаше в ръкава си, тъй че може би неналичието на информация тук е нещо положително.

 



Индиана Джоунс и реликвата на ориста

Да, тъкмо по този начин. Харисън Форд още веднъж се превъплъщава в обичания на мнозина професор Индиана Джоунс и се впуска в следващото си премеждие. Това ще е последната част от филмовата поредност.

Той е първият филм, в който Стивън Спилбърг не е режисьор, а Джордж Лукас не е сценарист. 

Филмът е плануван да излезе по кината в Съединените щати на 30 юни 2023 година

 



“Опенхаймер ” 

 

Ето това е филм, който си коства да бъде чакан. Титанът Кристофър Нолан запрята ръкави и предлага на феновете биографичен филм за бащата на атомната бомба.

Все още не е ясно върху каква тъкмо част от живота на Джей Робърт Опенхаймер ще се концентрира кино лентата. Филмът е акомодацията на спечелилата премия " Пулицър " книга " Американският Прометей: Триумфът и нещастието на Джей Робърт Опенхаймер " и изследва политическите и персонални спорове към основаването на атомната бомба, както и индивидът в центъра на целия Проект " Манхатън ".

 

Мисията невъзможна 7: Част I

Режисьорът Крис Маккуори и Том Круз се завръщат за още едно продължение на най-надеждно брилянтния мегафранчайз. Подробностите за сюжета са нищожни, само че се спекулира, че тези две последни елементи завърши напълно поредицата. 

 

Дюн 2

 

През ноември феновете ще се насладят на втората част на " Дюн ". Филмът ще приключи уместно историята, основана на първия разказ от монументалната фантастична поредност на Франк Хърбърт.

 

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР